PL Supergel Plus Original | PL Super Gel Malaysia | PL Gel PL Supergel Plus Original | PL Super Gel Malaysia | PL Gel
PL SuperGel PL Supergel Plus Original | PL Super Gel Malaysia | PL Gel Adakah anda cepat tewas? Adakah anda mengalami masalah ‘cepat pancut’?... PL Supergel Plus Original | PL Super Gel Malaysia | PL Gel

PL SuperGelPL SuperGel

PL Supergel Plus Original | PL Super Gel Malaysia | PL Gel

Adakah anda cepat tewas?

Adakah anda mengalami masalah ‘cepat pancut’?
Bimbang Isteri tidak puas dan seterusnya memberi kesan terhadap mahligai yang dibina bersama?
 
Jangan risau, kami menawarkan PL SUPERGEL Plus bagi membantu menyelesaikan masalah dihadapi! Insya Allah
 
Anda tidak diketawakan lagi..Isteri pasti sukakan suaminya tahan lama !!
 
Kami menerima permintaan yang tinggi termasuk pembelian berulang (repeat buy) dari pengguna-pengguna yang berpuashati dengan produk ini !
 
Menawarkan satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang/Ejakulasi Awal (premature ejaculation) – TANPA PIL KAPSUL, TANPA SEBARANG ALAT YANG MENYAKITKAN, TANPA SUNTIKAN – Hanya Dengan SAPUAN LUARAN Gel – 100% herba Asli – Tanpa ubatan kimia. Ianya mendatangkan hasil segera sebagaimana fungsinya dalam membantu mengatasi masalah cepat pancut!
 

Kesan daripada penggunaan PL SUPER GEL PLUS yang betul mengikut saranan yang diberikan:

 
✔Tahan Lebih Lama Sehingga 3-8 Jam
✔Menikmati Sepenuhnya Kelazatan Seks
✔Anda Bebas Menusuk Masuk Ke Dalam Faraj Dari Pelbagai Arah Mengikut Kesukaan Tanpa Perlu Tertahan-Tahan
✔Isteri Mencapai Klimaks Sehingga 3 Kali
 

Kelebihan PL Gel:

✔Mudah dan pantas digunakan tak perlu buang masa lama-lama gunakanya.
✔Setiap kali penggunaan/ sapuan, kesannya akan bertahan sehingga 24 jam .
✔Pengambilan sangat minima, boleh digunakan sehingga 90 kali untuk setiap botol .
✔Tiada campuran gambir Sarawak & kimia. 100% herba terpilih.
✔Tidak menimbulkan rasa kebas, panas pada zakar dan isteri anda.
✔Tiada bau, melekit atau berminyak. Isteri anda tak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.
✔Bersih, suci (boleh dibawa solat), selamat, mudah dan sangat efektif!
 
Disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA melalui analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plant) UTM.
Pl supergel kkm

Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang?.

Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.
 

CARA GUNA PL SUPERGEL

(Tiga Peraturan Cara Guna & Yang Mana Sesuai Dengan Anda)

cara guna pl super gel
Cara 1:
Ambil 3 sukatan sapu urat bawah dagu dan takok sehingga kering. Tunggu 2 jam lagi lama lagi baik sebelum melakukan persetubuhan, ini adalah kegunaan biasa yang boleh tahan lama sedikit daripada tidak guna langsung.
 
Cara 2 :
Ambil 3 sukatan sapu keseluruhan kepala zakar, urat bawah dagu, takok dan kepala sekali sehingga kering tunggu 2 jam lagi lama lagi baik. Ini dapat bertahan lebih lama lagi daripada kegunaan pertama.
 
Cara 3:
Ambil 3 sukatan sapu keseluruhan kepada zakar, biar kering (tunggu 2 jam) lepas itu ambil 2 sukatan sapu sekali lagi biar kering dan tunggu 1 jam setengah lagi lama lagi baik. Ini memang sukar untuk keluar mani, kalau basuh dengan sabun sekali pun memang sukar untuk keluar kerana kepala zakar anda sudah ada 2 lapisan Gel dan ianya boleh bertahan sehingga 2 hari.
 
PERHATIAN!!!
 
PL SUPERGEL tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali anda akan terasa berangin pada zakar anda, ini adalah perkara biasa kerana salah satu kandungannya ialah daun pudina untuk membantu penyerapan ubat ke dalam kulit.
✔Selepas anda sapu dan menunggu selama 2 jam (lagi lama lagi baik), selama tempoh tersebut sekiranya anda ingin kencing anda boleh membasuh zakar tetapi hanya menggunakan air sahaja TANPA SABUN kerana sabun akan menghilangkan gel tersebut.
✔Mempunyai rasa pahit kerana ianya adalah berasaskan tumbuhan herba 100%. Oleh itu anda dinasihatkan supaya membasuh dahulu zakar dengan air biasa TANPA SABUN untuk menghilangkan rasa pahit itu.
 

SOALAN YANG BIASA DITANYA MENGENAI PL SUPER GEL

1. Siapakah golongan yang sesuai menggunakan PL gel ini?

Disyorkan hanya untuk lelaki/suami yang mempunyai zakar yang sihat/normal sahaja tetapi sering mengalami pancutan pramatang (PE) semasa mengadakan hubungan seks.
 

2. Bagaimanakah Super Gel boleh dibandingkan dengan yang lain?

Ianya hanya menggunakan bahan 100% semulajadi, malah anda boleh mendapatkan kebaikan lain di mana herba-herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda.  SAMA SEKALI TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK.
 

3. Adakah PL gel akan meninggalkan kesan berminyak?

Tidak, PL Supergel adalah berasaskan air dan ianya direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta-merta.
 

4. Adakah PL SuperGel Bahaya? Adakah PL Supergel selamat digunakan untuk oral seks?

Ianya hanya menggunakan bahan 100% semulajadi..Selamat digunakan.. Ya Selamat! selamat untuk oral seks kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan @ pewangi. Ini menjadikan sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ianya hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.
 

5. Bagaimanakah Gel ianya berbeza dengan pil?

Direka khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan-bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.

Dah tau kebaikan dan cara pakai now kita tengok Testimoni pilihan dia pula

Pl super gel testimoni

pl super spray testimoni

Pl supergel plus testimoni

pl super spray plus testimoni

Pl super spray plus review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Pl Supergel murah disini..dan pastinya produk original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan produk Tiruan/Fake

BERMINAT?
JOM ORDER
CARA ORDER

Harga PL Supergel / PL Super Gel Price

PL Super gel murah

Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – [email protected]

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:PL Super Gel ,3 kotak,RM180, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. No tel 0112345678

Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

 

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Bazooka Pills Malaysia : Bazooka Pills

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

    Your email address will not be published.