Scorpion Oil Review | Testimoni SBS Scorpion Oil | Harga Scorpion Oil Scorpion Oil Review | Testimoni SBS Scorpion Oil | Harga Scorpion Oil
Scorpion oil Scorpion Oil Review | Testimoni SBS Scorpion Oil | Harga Scorpion Oil BOBOI KEMETOT?? KECIK?? NAK BESARKAN ZAKAR SEBESAR-BESARNYA? DAH GUNA MACAM-MACAM... Scorpion Oil Review | Testimoni SBS Scorpion Oil | Harga Scorpion Oil

Scorpion oilsbs scorpion oil

Scorpion Oil Review | Testimoni SBS Scorpion Oil | Harga Scorpion Oil

BOBOI KEMETOT?? KECIK??

NAK BESARKAN ZAKAR SEBESAR-BESARNYA?

DAH GUNA MACAM-MACAM PRODUK TAPI SAIZ MACAM TU JUGAK?

NAK CARI PRODUK YG BERKESAN TAPI TAKUT RUGI MELABUR?

BERITA BAIK!! RAHSIA ZAKAR BESAR, PANJANG, TEGANG, KERAS, & TAHAN LAMA SEHEBAT AWANG HITAM KINI TERSEBAR!

Jangan Risau.. Kami Bantu Selesaikan Masalah Anda..

MEMPERKENALKAN PRODUK TERHEBAT YANG KAMI JUAL,

ANTARA YG TERBAIK, BANYAK FEEDBACK POSITIF, MEMANG PADU!!

SBS SCORPION OIL

SCORPION OIL

SUDAH LEBIH 3 TAHUN DI PASARAN.

TELAH MEMBANTU RIBUAN LELAKI PANJANGKAN ZAKAR & BESARKAN ZAKAR.

LEBIH HEBAT LEBIH MANTAP DARI MINYAK LINTAH DAN MINYAK BELACAK.

JANGAN RISAU, PRODUK INI JAUH LEBIH BAIK DARI MINYAK BELACAK & MINYAK LINTAH!

TIDAK MEMERLUKAN URUTAN YANG SUSAH-SUSAH, CUKUP SEKADAR SAPU SETIAP HARI PAGI DAN MALAM.

KELEBIHAN

1. SELAMAT DIGUNAKAN!

BAGI ANDA YANG INGIN TAMBAH SAIZ, YANG INGIN MERAWAT MASALAH ZAKAR ANDA, PERKARA YANG PALING PENTING ADALAH DARI SEGI KESELAMATAN. BARANG BUKAN NK GUNA SEBULAN, BARANG NK GUNA SAMPAI TUA, ADA YANG TANYA SAYA GUNA NI BOLEH SEBABKAN LEMAHKAN ZAKAR TAK?? JAWAPAN SAYA >> MINYAK NI YANG MERAWAT MASALAH ZAKAR ANDA, ZAKAR XKERAS BOLEH KEMBALI KERAS, INI BUKAN MINYAK NK DATANGKAN MASALAH. INI MINYAK MENYELESAIKAN MASALAH. INSHA ALLAH.

2. TIDAK MEMERLUKAN URUTAN YANG SUKAR!

TIDAK MEMERLUKAN URUTAN YANG SUKAR, IANYA HANYA PERLU DISAPU SETIAP HARI PAGI DAN MALAM. TETAPI ADALAH LEBIH BAIK JIKA DIURUT SEDIKIT ZAKARNYA. SUPAYA DARAH DAPAT BERGERAK LANCAR PADA ZAKARNYA UNTUK DAPATKAN HASIL YANG TERBAIK.*

APA ITU SCORPION OIL

Merupakan satu ramuan khusus yang dihasilkan daripada ramuan Homeopathy yang berasaskan herba-herba dan tumbuhan organik terpilih. Diformulasikan secara khasnya untuk meningkatkan tahap seksualiti lelaki dan membaiki kesihatan zakar anda ke tahap yang maksima. Dalam masa yang sama, Juga membantu membesarkan zakar dan memanjangkan zakar ke tahap yang maksima yang menjadi idaman para lelaki.

 

KESAN UTAMA SCORPION OIL

 1. TAMBAH SAIZ ZAKAR PANJANG DAN BESAR.
 2. TAMBAH KETEGANGAN DAN KEKERASAN ZAKAR .
 3. TAHAN LAMA BERSAMA ISTERI.
 4. TAMBAH NIKMAT BERSAMA.

Bagaimana SBS SCORPION OIL Bertindak?

Oleh kerana ianya adalah rumusan Homeopathy kita perlu memperuntukkan masa yg secukupnya supaya ianya bekerja dengan sendiri yg mana ianya  akan meresap ke dalam zakar dan akan mencari urat-urat dan saraf-saraf yg bermasalah dan dari situlah ianya bermula.

Bahan-bahan yang terkandung dalam minyak ini akan meresap ke dalam zakar melalui liang-liang roma kulit ke salur darah dan urat saraf dalam zakar. Kemudian ia akan bertindakbalas dengan membetulkan salur darah yang bermasalah dan menyahkan toksid-toksid yang berada pada dinding urat zakar.

Dengan ini, darah akan mengalir ke bahagian zakar secara optimum dan lancar. Oleh itu, Sel-sel pada zakar akan menerima nutrien yang dibawa oleh darah dengan secukupnya. Jadi sel-sel tersebut akan menjadi sihat dan berfungsi dengan baik seperti yang sepatutnya. Apabila zakar sihat, sudah tentu prestasi zakar mencapai tahap yang optimum dan mantap.

Sensitiviti atau rasa geli pada kepala zakar akan berkurang kerana ia menerima darah yang cukup. Ini seterusnya akan mengatasi masalah pancutan pra-matang atau cepat pancut yang menjadi masalah kebanyakan lelaki pada masa kini.

 

KESAN PENGGUNAAN

Ilustrasi di atas menunjukkan bagaimana minyak ini bertindak pada keseluruhan zakar. Sebelum menggunakan , pengaliran darah adalah sangat minimum disebabkan oleh masalah salur darah yang bertoksid yang menjadikan pengaliran darah menjadi perlahan.

Akan tetapi, dalam tempoh 7 hingga 14 hari menggunakannya, didapati pengaliran darah menjadi lebih lancar dan saiz zakar bertambah.

SCORPION OIL SUPPLEMENT UTK ZAKAR

Bukan sekadar formulasi Homeopathy yang biasa tetapi ia diperkayakan dengan bahan-bahan daripada unsur-unsur tumbuhan hijau yang melalui proses yang moden dan amat teliti. Ia dirumuskan dengan 100% kandungan bahan semulajadi dan herba. tiada komponen haiwan,bahan kimia ataupun alkohol dalam rumusan serum ini.

Dengan kata lain, merupakan SUPLEMENT yang diperlukan oleh zakar untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan berada dalam kondisi yang normal seterusnya membesarkan zakar & memanjangkan zakar anda tanpa anda sedari.

KHASIAT DAN KELEBIHAN

Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar.
Membantu memperbetulkan kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan.
Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras.
Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah.
Membantu meningkatkan prestasi seksual ( tahan lama ).
Menjadikan zakar lebih anjal.
Membantu perjalanan darah lebih lancar pada zakar.
Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lembut dan bersih.
Meningkatkan nikmat hubungan seksual bersama pasangan anda.
Meningkatkan kepekatan air mani.

BILAKAH ANDA BOLEH NAMPAK KESAN YG MANTAP?

HARI 1 – 7

Dalam 7 hari pertama, perubahan mungkin tidak begitu ketara. Pada peringkat ini, perlu di sapu dan sebaik-baiknya diurut setiap hari 2 kali sehari supaya dapat meresap ke dalam zakar dengan lebih optimum. Namun,  akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.

HARI 8-14

Masuk minggu kedua, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga dengan saiz diameter zakar, anda akan dapati ia lebih besar, gemuk dan anjal. Pada peringkat ini, biasanya zakar akan ‘bangun’ atau tegak dahulu semasa anda bangun dari tidur pada waktu pagi. Kulit zakar juga akan menjadi lebih lembut, bersih dan gebu.

HARI 15-30

Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia biasanya sekurang-kurangya 2 minggu untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak dan pekat sekali.

HARI 30+

Biasanya satu botol cukup untuk penggunaan selama sebulan. Selepas mendapat hasil yang memuaskan, anda boleh berhenti menggunakannya. Tetapi kita mesti ingat, ibarat seperti sebuah kereta, kita perlu servis kereta kita untuk memastikan prestasi kereta kita sentiasa mantap dan terbaik. Begitu juga dengan zakar. Jadi sebagai langkah penjagaan dan “maintainance”, adalah dinasihatkan untuk meneruskan penggunaan minyak ini tetapi penggunaan tidaklah sekerap seperti sebelum ini. Hanya perlu sapu atau urut 1 hingga 2 kali seminggu sahaja untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan dalam keadaan yang baik.

PERINGATAN!!!

***Walaubagaimanapun, setiap perubahan yang berlaku bergantung kepada kondisi semasa pengguna. Ada yang mendapat kesan cepat, dan ada yang sedikit perlahan. Teruskan penggunaan SBS SCORPION OIL ini sehingga mendapat hasil yang maksimum.

CARA PENGGUNAAN SCORPION OIL

 1. Duduk di birai katil atau kerusi dengan kaki terbuka untuk memudahkan sapuan. Picit dan letak ke tapak tangan kemudian sapu pada kepala zakar, batang dan di buah zakar.
 2. Digunakan secara konsisten setiap hari pagi dan malam.
 3. Sapu dan urut 15-30 minit sebelum mandi pada waktu pagi dan malam sebelum tidur.
 4. Hanya 3x picit sahaja di tapak tangan dan ratakan ke seluruh zakar (bahagian kepala, batang dan buah zakar juga).
 5. Untuk kesan terbaik, kami menggalakkan anda untuk lakukan urutan pada zakar anda.
 6. Tidak perlu cuci selepas sapu. Elakkan dari cuci zakar menggunakan sabun pada waktu mandi.
 7. Jika ada oral, boleh cuci menggunakan air biasa tanpa menggunakan sabun.

Dah tau khasiat dan cara pakai now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Testimoni Scorpion oil

Testimoni Scorpion oil

Scorpion oil Testimoni

review sbs Scorpion oil

review Scorpion oil

sbs Scorpion oil review

sbs Scorpion oil Testimoni

Scorpion oil review

Testimoni sbs Scorpion oil

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Scorpion Oil murah disini..dan pastinya produk original. Money back guarantee if not original. Awas dengan produk Tiruan. CARA ORDER

Harga Scorpion Oil | SBS Scorpion Oil Price

Product Discontinue

Try Produk Ni

Minyak Raja Harimau

FREE POSTAGE
(SEMENANJUNG , SABAH N SARAWAK)

Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – [email protected]

Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Sbs Scorpion Oil ,3 Botol,RM279, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Abu hamzah B Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. No tel 0112345678

Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Kamamax

  Your email address will not be published. Required fields are marked *