Libido Gel Review | Testimoni Libido Gel Malaysia | Harga Libido Gel Libido Gel Review | Testimoni Libido Gel Malaysia | Harga Libido Gel
Libido Gel Libido Gel Review | Testimoni Libido Gel Malaysia | Harga Libido Gel ANDA MAIN TAK SAMPAI 5 MINIT ? ANDA MENGALAMI PANCUTAN... Libido Gel Review | Testimoni Libido Gel Malaysia | Harga Libido Gel

Libido Gel Libido Gel Malaysia

Libido Gel Review | Testimoni Libido Gel Malaysia | Harga Libido Gel

ANDA MAIN TAK SAMPAI 5 MINIT ?

ANDA MENGALAMI PANCUTAN AWAL ?

GHAIRAH SANGAT SEHINGGA TIDAK BOLEH KONTROL ?

ASIK KALAH SAJA BILA DIRANJANG SEHINGGA BERASA BOSAN UNTUK BERSAMA ?

DISAMPING ITU TERASA DIRI TIDAK BERGUNA DAN KESIHAN PADA PASANGAN ANDA ?

BOLEH BAYANGKAN BAGAIMANA MUKA PASANGAN ANDA BILA TIDAK MENCAPAI KEPUASAN ?

Pancutan Pramatang Menghantui Anda? Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda?

JANGAN SUSAH HATI… KAMI ADA PENAWARNYA.. SANGAT-SANGAT BERKESAN DAN PASTI ANDA AKAN BERPUASHATI… KEMBALIKANLAH KEGEMILANGAN ANDA DI RANJANG…

Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) – Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Sapuan Gel – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera dan berkekalan untuk masa yang panjang!

Mahukah Anda:

” Bertahan selama mana yang ANDA mahu?

” Memberikan pasangan anda orgasm berganda?

” Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?

” Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?

” Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

Hasilnya segera dan anda tidak perlu:

” Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
” Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman.
” Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan.
” Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya

Gunakan LIBIDO Gel pada malam Jumaat anda.

Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama! Di sini kami akan sedaya upaya membantu anda menangani masalah pancutan pramatang melalui kaedah penggunaan bahan yang 100%nya adalah herba. LIBIDO Gel sungguh hebat dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika tidak berpuashati dengan hasilnya. Produk ini perlu anda miliki. Simpan satu dalam poket, anda pasti perlukannya.

Tanya Diri Anda 3 Soalan Ini…

1. Adakah anda mahu bertahan selama yang ANDA mahu, dan menikmati hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?

2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?

3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?

BAGAIMANA LIBIDO GEL BOLEH MENJADI BEGITU…..HEBAT?

Beginilah caranya bagaimana LIBIDO-Gel bertindak…
PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN
DAN KEPUASAN … Serta – Merta!

Libido Gel Original

LIBIDO Gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan.

Gel Libido akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.
Hasilnya? KEPUASAN dan KAWALAN!

Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan merawat sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja.

Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat ini ialah hanya dengan mengurutkan pada zakar dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.

KANDUNGAN LIBIDO-GEL

Apakah kandungan LIBIDO-Gel? Berikut adalah antara kandungan LIBIDO-Gel …

Menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. Menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun Gel tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan Gel. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam Gel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.
Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata Gel adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar – benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.
Wow! Apakah sebenarnya bahan – bahan semulajadi itu dan bagaimana ia berfungsi?

Seperti yang dapat anda lihat di atas, setiap satu bahan – bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan – kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki…

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu Gel lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan – kesan berikut pada jangka panjang.

*Menggalakkan peredaran darah bahagian genital. *Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki. *Merawat Kegelian Melampau. *Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda. *Merawat Nyilu-nyilu zakar. *Meningkatkan kekuatan corpora carvenosa. *Meningkatkan kekuatan seksual secara tradisional. *Menyokong kesihatan kulit zakar. *Meningkatkan peredaran darah. *Mengelakkan kesan keletihan. *Meningkatkan keinginan seks. *Meningkatkan potensi pancutan anda.

Apakah yang membezakan LIBIDO Gel dari yang lain?

” TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK… ” TIDAK MENGGUNAKAN SEBARANG BAHAN KIMIA…

Kami memilih hanya bahan yang terbaik sahaja untuk LIBIDO-Gel. Namun begitu bahan yang terbaik pun tidak berguna sekiranya ianya tidak sampai ke tempat tujuannya.

Oleh sebab itulah kami menggunakan teknologi Transdermal Delivery System untuk memastikan segala bahan – bahan ini sampai ke tempat tujuannya. Formula LIBIDO-Gel mengandungi pudina sebagai pemangkin Transdermal Delivery System, oleh itu keupayaan bahan – bahan semulajadi ini untuk menyerap masuk ke dalam kulit anda adalah mudah dan senang.. Praktikal!

Kajian yang dijalankan di Department of Pharmacology di University of Dublin menunjukkan bahawa kesan penyerapan sesuatu bahan dapat ditingkatkan dengan menyerapkannya melalui kulit. Ini membolehkan bahan tersebut memasuki terus ke saluran darah tanpa perlu melalui perut, sistem penghadaman dan hati di mana bahan dan nutrien tersebut akan dipecahkan atau disingkirkan – malah, bahan yang diambil secara oral hanya mampu memberikan 5% daripada kekuatan asalnya selepas melalui seluruh sistem badan anda. Hanya 5% berjaya sampai kemana yang sepatutnya!

Tetapi dengan Transdermal Delivery System, sehingga 95% bahan tersebut sampai ke tempat yang sepatutnya. 95% vs. 5% … malah penyerapan melalui kulit berlaku dengan pantas – sebaik sahaja anda menyapukannya, bahan – bahan tersebut akan mula bekerja keras untuk anda.
Bukankah LIBIDO-Gel sepatutnya berada di dalam poket anda sekarang? Dapatkan Segera!

Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan – kesan berikut pada jangka panjang:

a. Menggalakkan peredaran darah bahagian genital.
b. Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
c. Merawat Kegelian Melampau.
d. Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
e. Merawat Nyilu-nyilu zakar.
f. Meningkatkan kekuatan corpora carvenosa.
g. Meningkatkan kekuatan seksual secara tradisional.
h. Menyokong kesihatan kulit zakar.
i. Meningkatkan peredaran darah.
j. Mengelakkan kesan keletihan.
k. Meningkatkan keinginan seks.
l. Meningkatkan potensi pancutan anda.

JANGAN SALAHKAN PASANGAN ANDA

Ramai wanita yang mempunyai masalah kedinginan SEKS. Ini kerana anda tidak dapat memuaskan nafsunya ke tahap maksimum. Maka setiap kali anda ingin melakukan SEKS, mereka tahu mereka tidak akan puas sepenuhnya. Jika diajak berjimak maka mereka selalu menolak dengan pelbagai alasan seperti letih, banyak kerja dan sebagainya. Maka bermulalah titik pergolakan Rumahtangga dan kedinginan hubungan cinta. Yang sebenarnya pasangan anda tidak puas hati pada anda kerana anda tidak mampu memberi nafkah batin dengan cara yang betul.Sebagai seorang suami yang bertanggungjawab, anda sepatutnya memastikan kedua-dua nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda mencukupi setimpal dengan keperluan asasnya.
Dengan Mengunakan LIBIDO GEL ianya akan memberi kepuasan kepada anda
KESANNYA SEGERA. Anda akan mendapat kesan segera, bertahan lebih lama. Kawalan sepenuhnya ialah apabila anda tidak lagi memerlukan sebarang produk. Anda akan bertahan selama mana yang anda mahukan dengan kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda.

SOALAN LAZIM

BEBERAPA SOALAN – SOALAN LAZIM MENGENAI LIBIDO-GEL

“Bagaimanakah ianya boleh dibandingkan dengan yang lain?”
Ianya hanya menggunakan bahan 100% semualajadi, malah anda boleh mendapat kebaikan lain di mana herba – herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda. Ianya SAMA SEKALI TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK.

“Bolehkan digunakan dengan kondom?”
Ya, adalah berasaskan air dan 100% herba dan boleh digunakan dengan kondom.

“Adakah ianya akan meninggalkan kesan berminyak?”
Tidak, Adalah berasaskan air dan ianya direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta merta.

“Adakah selamat digunakan untuk oral seks?”
Ya! Adalah selamat untuk oral seks, kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan atau pewangi.
Ini menjadikan sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ianya hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.

“Bagaimana cara menggunakannya?”
Sapu pada bahagian zakar yang anda rasa perlu. Panduan secara lengkap ada di dalam kotak.

“Adakah akan memburukkan lagi penyakit kelamin?”
Tidak sesuai untuk mereka yang mengalami Sifilis, Herpes Simplex Virus, dan penyakit-penyakit kulit yang lain.

“Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?”
Dirumus khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan – bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.

“Apakah yang ada di dalam LIBIDO-Gel?”
Menggunakan herba – herba terpilih yang digunakan turun temurun dan diadunkan sekali untuk memberikan kesan terhebat dan segera. Kandungan; Pudina, Sireh, Akar Pinang, Biji Pinang, Daun Lidah Buaya dan lain-lain.

“Apakah yang akan saya rasa apabila saya menyapukannya?”
Anda akan merasakan kesan berangin dan sejuk yang menandakan herba – herba tersebut sedang meresap masuk melalui kulit anda.

“Berapakah harganya?”
LIBIDO-Supergel adalah satu produk yang paling murah jika hendak dibandingkan dengan pesaingnya.

CARA MENGGUNAKAN LIBIDO GEL

Sapukan dengan rata di sekeliling kepala zakar anda dan tunggu sehingga 20 minit. Ia akan memberi kesan yang menghairankan anda. Terpulang kepada anda samaada hendak mencucinya terlebih dahulu ataupun tidak sebelum bersama pasangan anda.
“TIADA RASA KEBAS ITULAH BEZA WALAUPUN DI SAPU DI DISEKELILING KEPALA ZAKAR”

 

Dah tau kelebihan dan cara pakai now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Libido Gel Testimoni

Libido Gel Testimoni

Dapatkan Libido Gel murah disini..dan pastinya produk Original Turki. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan.

CARA ORDER

 

Harga Libido Gel Malaysia | Libido Gel Price

Libido Gel

Product Discontinue

Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – [email protected]

Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Libido Gel malaysia,1 kotak ,RM70, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Ahmad B. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, 2:00 petang untuk sabtu minggu ke2-4 pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan hari bekerja (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

Ubat Kuat

Kama Max

    Your email address will not be published.